Logo Shop in Kortrijk

Braderieën in Kortrijk

Jaarlijks organiseert Shop in Kortrijk 2 braderieën. Iedere braderie kiezen wij een leuk thema en dompelen we zo de Kortrijkse binnenstad om tot een leuk event. Er zijn in die weekends talrijke koopstanden, (muzikale) animatie, promoteams en zo veel meer. We zijn volop bezig met de uitwerking van deze events.

Junibraderie 2019

21, 22 en 23 juni

Septemberbraderie 2019

6, 7 en 8 september

De inschrijvingen voor de braderieën worden opnieuw gestart vanaf 2 mei 2019.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Contact

INSCHRIJVEN
Inschrijven is enkel mogelijk via deze website, en u dient het formulier volledig in te vullen. Andere vragen kan u steeds stellen via info@braderiekortrijk.be

VRAGEN OVER DE FACTUUR?
Contacteer boekhouding@shopinkortrijk.be

#Kortrijk
Korting

Het handelsdistrict organiseert van 04 tot 06/09/2020 de jaarlijkse septemberbraderie ‘Kortrijk Korting’. Maar beperkt en onder voorbehoud!

Onder voorbehoud van de volgende Nationale Veiligheidsraad eind augustus:

Het handelsdistrict en de stad willen op deze manier in alle veiligheid ‘Kortrijk Korting’ organiseren. Als nieuwe maatregelen komen, wordt het concept aangepast. Het handelsdistrict en de stad zullen daarover tijdig communiceren via deze website en sociale media.

Betekent dit het schrappen van standhouders of animatie dan kan het handelsdistrict niet aansprakelijk worden gesteld voor gemaakte kosten bij de deelnemers. De handelaar verklaart zich hiermee akkoord door in te schrijven.