Logo Shop in Kortrijk

Braderieën in Kortrijk

Jaarlijks organiseert Shop in Kortrijk 2 braderieën. Iedere braderie kiezen wij een leuk thema en dompelen we zo de Kortrijkse binnenstad om tot een leuk event. Er zijn in die weekends talrijke koopstanden, (muzikale) animatie, promoteams en zo veel meer. We zijn volop bezig met de uitwerking van deze events.

Junibraderie 2019

21, 22 en 23 juni

Septemberbraderie 2019

6, 7 en 8 september

De inschrijvingen voor de braderieën worden opnieuw gestart vanaf 2 mei 2019.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Contact

INSCHRIJVEN
Inschrijven is enkel mogelijk via deze website, en u dient het formulier volledig in te vullen. Andere vragen kan u steeds stellen via info@braderiekortrijk.be

VRAGEN OVER DE FACTUUR?
Contacteer boekhouding@shopinkortrijk.be

#Kortrijk
Korting

Het handelsdistrict organiseert van 04 tot 06/09/2020 de jaarlijkse septemberbraderie ‘Kortrijk Korting’. Maar onder voorbehoud!

Als de volgende Nationale Veiligheidsraad de organisatie van grote evenementen:

  • toestaat = dan gaan we all the way en maken we er een bruisende braderie van met dans, muziek, animatie voor kinderen, kermis
  • niet toestaat = dan organiseren we de braderie zoals in juni met enkel de handelaars die in en voor hun zaak hun waren aan de man brengen (als het kan). Er zal dan geen ruimte zijn voor handelaars van buiten het braderiegebied en slechts een beperkte mobiele animatie.

Ondernemers hebben het moeilijk gehad de laatste maanden.
Daarom volgende tegemoetkoming:

  • alle zittende handelaren in de zone van de braderie, de handelaren met vestiging in Kortrijk (inclusief deelgemeenten), de ambulante handelaren met abonnement in Kortrijk = moeten dit jaar uitzonderlijk geen standgeld betalen.
  • Alle handelaren van buiten Kortrijk, ambulante handelaren die geen plaats hebben in Kortrijk moeten wel betalen. Dit aan de gebruikelijke tarieven.

Als de braderie niet mag doorgaan, zal het handelsdistrict tijdig communiceren daarover via deze website en sociale media. Het handelsdistrict kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gemaakte kosten bij de deelnemers in geval van annulatie. De handelaar verklaart zich hiermee akkoord door in te schrijven.