Braderie in Kortrijk

Inschrijvingsformulier voor buurtgemeenten en occasionele handelaars

Voor buurtgemeenten Groot-Kortrijk, occasionele handelaars, marktkramers en foorkramers.

Je betaling is mislukt.

Bedankt dat je wil deelnemen aan de braderie! Er lijkt echter een probleem te zijn met je betaling via Bancontact, waardoor je inschrijving voorlopig niet doorgaat.

Check eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kun je direct opnieuw proberen je in te schrijven.

Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met info@braderiekortrijk.be en zoek je transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Wij helpen je dan verder.

Met enthousiaste groeten,

Team braderie
info@braderiekortrijk.be

#Kortrijk
Korting

Het handelsdistrict organiseert van 04 tot 06/09/2020 de jaarlijkse septemberbraderie ‘Kortrijk Korting’. Maar onder voorbehoud!

Als de volgende Nationale Veiligheidsraad de organisatie van grote evenementen:

  • toestaat = dan gaan we all the way en maken we er een bruisende braderie van met dans, muziek, animatie voor kinderen, kermis
  • niet toestaat = dan organiseren we de braderie zoals in juni met enkel de handelaars die in en voor hun zaak hun waren aan de man brengen (als het kan). Er zal dan geen ruimte zijn voor handelaars van buiten het braderiegebied en slechts een beperkte mobiele animatie.

Ondernemers hebben het moeilijk gehad de laatste maanden.
Daarom volgende tegemoetkoming:

  • alle zittende handelaren in de zone van de braderie, de handelaren met vestiging in Kortrijk (inclusief deelgemeenten), de ambulante handelaren met abonnement in Kortrijk = moeten dit jaar uitzonderlijk geen standgeld betalen.
  • Alle handelaren van buiten Kortrijk, ambulante handelaren die geen plaats hebben in Kortrijk moeten wel betalen. Dit aan de gebruikelijke tarieven.

Als de braderie niet mag doorgaan, zal het handelsdistrict tijdig communiceren daarover via deze website en sociale media. Het handelsdistrict kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gemaakte kosten bij de deelnemers in geval van annulatie. De handelaar verklaart zich hiermee akkoord door in te schrijven.