Etalagewedstrijd komt eraan!

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar lanceren we met veel trots de tweede editie van de etalagewedstrijd. Shop in Kortrijk en Unizo Kortrijk slaan terug de handen in elkaar voor deze actie.  

We voorzien een mooie prijzenpot voor de top 3 en een mooie prijs voor de winnende consument. Alle bijkomende info kan je vinden in de laatste nieuwsbrief van shop in kortrijk of via de website www.shopinkortrijk.be 

De inschrijvingsperiode is afgesloten. 

De deelnemende handelaars & horeca krijgen de stickers (etalagewedstrijd + open tot 20u) en deelnameformulieren in de week van 8/04/2019. 

Nog vragen?

Contacteer ons op info@shopinkortrijk.be

Nieuwsbrief

Ontvang je al onze nieuwsbrief van
Shop in Kortrijk? Hier ontvang je onder andere relevante info over de events, koopzondagen, en zo veel meer!
. . .

Schrijf je nu in!

We sturen je maximum twee nieuwsbrieven per maand. Je kan je ook te allen tijde uitschrijven.
Ga verder

JA! Ik neem deel aan de etalagewedstrijd:

  Blijft de zaak op donderdag 18/04 open tot 20u?

  #Kortrijk
  Korting

  Het handelsdistrict organiseert van 04 tot 06/09/2020 de jaarlijkse septemberbraderie ‘Kortrijk Korting’. Maar beperkt en onder voorbehoud!

  Onder voorbehoud van de volgende Nationale Veiligheidsraad eind augustus:

  Het handelsdistrict en de stad willen op deze manier in alle veiligheid ‘Kortrijk Korting’ organiseren. Als nieuwe maatregelen komen, wordt het concept aangepast. Het handelsdistrict en de stad zullen daarover tijdig communiceren via deze website en sociale media.

  Betekent dit het schrappen van standhouders of animatie dan kan het handelsdistrict niet aansprakelijk worden gesteld voor gemaakte kosten bij de deelnemers. De handelaar verklaart zich hiermee akkoord door in te schrijven.